Over Hoveniersbedrijf de Beuk

Welkom!

Met ruim 30 jaar ervaring kan ik zeggen dat ik een allround hovenier ben. Met doorpakken en oog voor detail werk ik stap voor stap naar uw droomtuin toe. Klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel. Uw tuin behandelen ik zo, dat u als tevreden klant kunt gaan genieten. Voor al uw tuinwensen bent u bij mij aan het juiste adres. Ik wens u veel plezier bij het bekijken en lezen van mijn website. 

Over Arjan Boom

Al in vroeg merkte ik dat ik werd aangetrokken door de natuur. De natuur doet wat hij zelf wilt en verrast mij steeds weer. Als hovenier kan ik met respect de natuur sturen naar een geordend geheel.

Na de middelbare school heb ik mijn opleiding tot hovenier gevolgd aan de Land-, en Tuinbouwschool in Houten. Na verschillende werkgevers heb ik in 2009 besloten een eigen onderneming te starten. Het totale proces van bedenken en uitvoeren tot een tevreden resultaat wil ik begeleiden. Zo weet ik zeker dat er gebeurd wat ik de klant beloof.

In mijn vrije tijd doe ik aan paardensport. Op een kar achter 1 of twee paarden daag ik mijzelf uit een steeds betere menner te worden!

Met mijn vrouw Ellen, zoon Jacco en dochter Femke geniet ik van al het moois dat het leven te bieden heeft!

Heb ik uw interesse gewekt?

Wat voor tuin u ook wenst, rekening houden met de elementen van de natuur is noodzakelijk. Een moderne stadstuin, een bloementuin, of een speelse watertuin?

Ik denk mee met uw wensen. Laten we afspreken voor een oriënterend tuingesprek. Ik heb er zin in! 

Contact

Bogerd 58
2922 EB
Krimpen aan de IJssel